ΕΠΙΤΡΟΠΗ > ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γιώργος Σ. Γεωργίου, ΜέλοςΟ Γιώργος Σ. Γεωργίου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1964 και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο 1985-1987, μετά τη συμπλήρωση των λυκειακών του σπουδών.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου.  Απέκτησε τίτλο σπουδών από το University of Wales (Bachelor of Education) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) στο πεδίο «Κοινωνικός Αποκλεισμός και Εκπαίδευση».

Στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, την περίοδο 2008-2011, διορίστηκε μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης των Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων (ΕΔΑΠ) υπό την προεδρία του καθηγητή Γιώργου Τσιάκαλου.

Υπηρέτησε τη Δημοτική Εκπαίδευση, από το 1987, από διάφορες θέσεις και πριν το διορισμό του στην ΕΕΥ κατείχε τη θέση του Επιθεωρητή.

Υπήρξε ενεργό μέλος σε διάφορους κοινωνικούς, παιδαγωγικούς και πολιτιστικούς φορείς. Είναι παντρεμένος στην Αραδίππου με την Άννα Παπαδημητρίου με την οποία απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Σωτήρη, τον Νικόλα, την Ευτυχία και τον Άγγελο.